Solutii Complete HoReCa


In oferta Gastro Mania gasiti doar produse si servicii de calitate la preturi reale, accesibile. Obiectul nostru principal de activitate este importul si comercializarea utilajelor si echipamentelor profesionale de bucatarie, patiserie/cofetarie, panificatie, pizzerie, fast-food, bar si catering.

Experienta noastra bogata in domeniu ne permite sa nu cunoastem imposibilul, cand este vorba de a satisface nevoile si cerintele clientilor si partenerilor nostri de afaceri. Incercam sa profitam de experienta profesionala si de toate posibilitatile oferite de domeniu, ca serviciile oferite sa fie exceptionale si prestate la cele mai inalte standarde. Ne face placere sa luam parte si sa va ajutam in intregul proces, care incepe cu ideile initiale, consultanta si culmineaza cu planificare si punerea in aplicare. Scopul nostru este sa va ajutam in gasirea solutiei ideale pentru nevoile Dumneavoastra, avand in vedere calitatea si armonia pretului.

 

De ce GASTRO MANIA?

 

gama larga produse

Gama larga de produse

In oferta noastra gasiti toate echipamentele, masinile, instrumentele si accesoriile necesare activitatii Dumneavoastra.


 

preturi accesibile

Preturi accesibile

Monitorizam constant schimbarile de pe piata, totodata incercam sa obtinem cele mai bune discounturi de la partenerii nostrii, pentru a va asigura cel mai bun raport pret/calitate.


 

calitate

Calitate

Suntem devotati inovatiei si imbunatatirii constante a produselor si serviciilor oferite de noi.


 

suport tehnic

Service si suport tehnic

Daca sunt importante pentru Dumneavoastra reparatiile rapide si profesionale in cazul defectiunii unor echipamente, puteti conta pe noi! Asiguram service si suport tehnic pentru echipamentele importate de noi atat in perioada garantiei, cat si dupa expirarea acesteia.


 

siguranta

Siguranta

Produsele si serviciile noastre corespund standardelor si legilor aplicabile in Romania si Uniunea Europeana.


 

relatii clienti

Rezolvarea reclamatiilor

Ne angajam pentru sporirea satisfactiei clientului prin crearea unui mediu orientat catre client, care este deschis inclusiv reclamatiilor. Orice reclamatie primita este rezolvata considerand nevoile si dorintele Dumneavoastra, totusi in cazurile in care in ciuda eforturilor noastre, aveti nemultumiri, suntem dispusi pentru rezolvarea amiabila a conflictelor.


 


Coş

Nici un produs

Total 0,00 €

Prețurile nu includ TVA

Plăteşte

Newsletter